ФОРУМ

Тук е мястото, където може да споделяте мнения, да коментирате събития или да ни разкажете нещо интересно.

! Постове с нецензурно или непристойно съдържание ще се изтриват !

СПОДЕЛЕТЕ

Благодаря

Дата: 03.07.2011 | Вложил: Нина Пенева

Аз ще бъда първа, за да опитам новият ни форум :), а и да покажа, че не е чак толкова страшно да споделиш какво мислиш ... ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ БРОЕНИЦА затова, че ви има, затова, че ви срещнах и затова, че сме заедно!

според мен

Дата: 04.07.2011 | Вложил: Ивелин Бакарджиев

Тази страница и този форум нямаше да ги има ако я нямаше танцова школа "Броеница" и Нина нямаше да има какво да напише и да публикува ."Броеница" нямаше да я има ако го нямаше нашият"татко" Данаил Тодоров-Моцарт.Аз мисля,че първо трябва да благодарим на тях двамата за положените усилия,а те от своя страна да благодарят на нас танцьорите от школата затова че именно ние танцьорите създаваме за единия материал за публикуване,а за другия огромната възможност да бере плодовете на неуморният си труд и да се наслаждава на една прекрасна прекрасна обстановка създадена от нас.БЛАГОДАРЯ на всички за всичко това.Тази школа стана мой втори дом.

Ре: според мен

Дата: 04.07.2011 | Вложил: нина Пенева

Аз благодарих, Иво, и на "Броеница" тук и на "бащицата" във фейсбук :) ... и за мен също школата стана втори дом, за който се грижа с много отговорност и ентусиазъм, защото така го чувствам.

Ре: според мен

Дата: 04.07.2011 | Вложил: Данаил Тодоров- Моцарт

Благодаря за топлите думи и най вече че ви имам.Без вас нямаше да я има "БРОЕНИЦА".Нека много години берем плодовете на Н А Ш И Я Т Р У Д

<< 1 | 2

Да се вложи нов материал